Dám vám dobrý tip, jak si vybrat místo pro zimní chytání

Jsou 3 faktory, podle kterých si místo vybírám:

TEPLOTA VODY - teplota vody musí přesahovat 4 stupně, ideální teplota je 6 a více... Nenechte se mýlit tím kolik naměříte u hladiny. Je hodně aspektů, které teplotu vody ovlivňují - Velikost a hloubka revíru, přítoky a odtoky, vegetace, aktuální počasí... Tam kde to znám, tak teplotu dokážu odhadnout, tam kde to neznám používám pro jistotu ponorný teploměr.
MNOŽSTVÍ KYSLÍKU - hodně podceňovaný faktor rybářů, hodnota kyslíku ve vodním sloupci může být rozdílná a proto znát místo, kde je v zimě množství kyslíku stabilní je téměř ,,BINGO,,.

POTRAVA A VEGETACE - za mě hodně důležitý faktor, který rozhoduje o úspěchu a neúspěchu. V zimě většinou rybářů kolem vody ubývá a ryby jsou odkázány na přirozenou potravu. Metabolismus ryb se sice zpomaluje, ale přijímat potravu musí a ryby potravu přijímají i v zimě. Spousta rybářů si myslí, že podvodní rostliny v zimě nerostou, ale zase omyl, je spousta rostlin (např. rdesty, bahničky, okřehky, řasy, parožnatky, orobince, krasnoočky), které v zimě přežívají a jsou ideálním prostředím pro zimní podvodní život.
Podle mě nejde říct jen jeden faktor, ale vždy je důležité to dobře vyhodnotit a vsadit na svou zkušenost nebo dobrou radu.
Doufám, že vás takový tip potěšil, přeji vám ať to jezdí, určitě takových tipů, triků a rad budu dávat více

